PRIJAVA NA DELOVNA IN ŠPORTNA TEKMOVANJA

 

Objavljene so predloge za izdelavo prijav na delovna in športna tekmovanja na Komunaliadi v Krškem v soboto, 10. 6. 2017.

 

Prijavnice je potrebno izpolniti z zahtevanimi podatki, jih natisniti, požigosati ter obvezno potrditi/podpisati s strani direktorja oz. druge odgovorne osebe, ki zastopa podjetje. V polji »Številka podjetja« in »Podjetje« lahko prekopirate vnose iz priloženega Seznama prijavljenih podjetij.

 

S potrjenimi prijavnicami se na dan tekmovanj izvede prijava na tekmovanja ter potrjuje/ugotavlja istovetnost nastopajočih tekmovalcev s tistimi iz seznama (vsi tekmovalci morajo imeti na dan tekmovanj s seboj osebni dokument), zato jih 10. 6. ne pozabite doma.

 

Vse ekipe, ki tekmujete v športnih tekmovanjih »Streljanje z zračno puško« in »Šah«, zaradi priprave programskih predlog za vodenje tekmovanj posebej prosimo za pošiljanje podatkov o prijavljenih tekmovalcih (imena in priimki tekmovalcev, številka podjetja, podjetje) do petka, 2. 6. 2017:

  • podatke o tekmovalcih Športnega tekmovanja »Streljanje z zračno puško – moški« in »Streljanje z zračno puško – ženske« sporočite na e-naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,
  • podatke o tekmovalcih Športnega tekmovanja »Šah« sporočite na e-naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

V primeru nejasnosti je na voljo telefonska številka 07 48 17 294 oziroma elektronski naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Prijavnice:


Delovna tekmovanja:
 
Športna tekmovanja:

 

 

Organizator

Kostak d. d.

Leskovška cesta 2 a

8270 Krško

Kontakt

t   07 48 17 200

f   07 48 17 250

e  komunaliada2017@kostak.si

© 2017 Komunaliada2017.si